Çanakkale Bisiklet Turu İçin Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Bisiklet Turu İçin Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı sponsorluğunda, Çanakkale Valiliği koordinasyonunda, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eceabat Belediyesi, Kepez Belediyesi, İl Gençlik Spor Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin destekleri, sponsor firmaların katkıları ve GTP Turizm A.Ş organizasyonuyla Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik tarafından gerçekleştirilen Çanakkale Bisiklet Turu’nun tanıtımı TroyPark AVM’de yapıldı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ve il protokolünün katıldığı törende; Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, İl Halk Sağlık Müdürlüğü ve sponsor firma Salcano’nun katkılarıyla Ayvacık deprem bölgesindeki muhtelif okullardan 32, Çanakkale merkezden 18 olmak üzere 50 çocuğa bisiklet hediye edildi.

Vali Orhan Tavlı ve beraberindeki protokol, tören alanındaki ÇOMÜ standını da ziyaret ettiler.