Uluslararası Öğrenciler Topluluğu I. Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

25.12.2009
Üniversitemiz bünyesinde bulunan 180 yabancı öğrenciyi bir araya getirmek ve kendi kültürlerini paylaşmak üzere Eğitim Fakültesi bünyesinde Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkalığına bağlı olarak kurulan Uluslararası Öğrenciler Topluluğu'nun düzenlediği 1. Şiir Okuma Yarışması'nda aşağıda adı geçen öğrenciler ödül almışlardır. 1. Serikbol MEDEUKHAN (Kazakistan) 2. Daavargerel ULZİBATAAR (Moğolistan) 3. Begenç SAYDALİYEV (Türkmenistan) Yabancı öğrenciler tarafından şarkıların söylendiği ve dans gösterisinin yapıldığı renkli geceye üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ve Kazakistan İstanbul Başkonsolosluğu Müsteşarı Askhat DAVUTOV da katılarak derece alan öğrencilerimize ödüllerini vermişlerdir. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.