HABER

Gökçeada UBY Aşçılık Takımı Öğrencileri, Ulusal Yemek Yarışmasında Madalyalar Kazandı

Gökçeada UBY Aşçılık Takımı Öğrencileri, Ulusal Yemek Yarışmasında Madalyalar Kazandı
22.03.2017
Bu İçeriği Paylaş

Haber : Ahmet Türker

Muğla, Fethiye’de düzenlenen 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'na katılan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu(GUBY) öğrencilerinden oluşan Aşçılık Takımı madalyalar kazandı.

GUBY Öğretim Görevlisi Ufuk Ateş ve Araştırma Görevlisi Necati Karakaş rehberliğindeki Gastronomi Bölümü Aşçılık Takımı öğrencileri, bireysel ve ekip kategorilerinde yarışmaya katıldı. Gastronomi Bölümü Aşçılık Takımı adına yarışan öğrenciler, üniversite ana yemek, üniversite makarna ve üniversite tatlı kategorilerinde, 3 gümüş ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya kazandılar.

Yarışmaya katılan öğrenciler ve aldıkları dereceler;

Ekip Kategorisi Gümüş Madalya - Berat Karagöz, Şeyma Nur Üzüm, Rümeysa Tekin

Makarna Kategorisi Gümüş Madalya - Şeyma Nur Üzüm

Makarna Kategorisi Bronz Madalya - Berat Karagöz

Tatlı Kategorisi Gümüş Madalya - Rümeysa Tekin

Tatlı Kategorisi Bronz Madalya - Berat Karagöz

Ana Yemek Kategorisi Bronz Madalya - Haluk Kepenek



Bu Haber 1561 Kez Okundu