Gökçeada UBY Aşçılık Takımı Öğrencileri, Ulusal Yemek Yarışmasında Madalyalar Kazandı

Haber : Ahmet Türker

Muğla, Fethiye’de düzenlenen 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'na katılan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu(GUBY) öğrencilerinden oluşan Aşçılık Takımı madalyalar kazandı.

GUBY Öğretim Görevlisi Ufuk Ateş ve Araştırma Görevlisi Necati Karakaş rehberliğindeki Gastronomi Bölümü Aşçılık Takımı öğrencileri, bireysel ve ekip kategorilerinde yarışmaya katıldı. Gastronomi Bölümü Aşçılık Takımı adına yarışan öğrenciler, üniversite ana yemek, üniversite makarna ve üniversite tatlı kategorilerinde, 3 gümüş ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya kazandılar.

Yarışmaya katılan öğrenciler ve aldıkları dereceler;

Ekip Kategorisi Gümüş Madalya - Berat Karagöz, Şeyma Nur Üzüm, Rümeysa Tekin

Makarna Kategorisi Gümüş Madalya - Şeyma Nur Üzüm