Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencileri Japonca Konuşma Yarışmalarından Derecelerle Döndü

15.03.2017

Bu yıl, Türk-Japon Vakfı'nca 25.si düzenlenen Ankara Japonca Konuşma Yarışması başlangıç ve ileri seviye gruplarında ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Japon Dili Eğitimi Anabilim dalı öğrencileri; 1.lik ve 2.lik ödülleriyle Çanakkale'ye döndü.

Yine İstanbul'da 26.sı düzenlenen İstanbul Japonca Konuşma Yarışmasında Başlangıç Seviyesi grubunda Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Oğuzhan Muhammet Olu, jüri özel ödülünü kazandı.

Dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilirken, gruplarda birincilik alan öğrencilerimiz Japonya gezisi ödülü kazandı. Yarışmada dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimiz aşağıdaki gibidir:

Başlangıç Seviyesi Birincisi: Gökhan Dağdevir (1. Sınıf)

Başlangıç Seviyesi İkincisi: Buse Büyükyavuz (1. Sınıf)

İleri Seviye Birincisi: Pınar Sarıveli (3. Sınıf)

İleri Seviye İkincisi: Reyyan Göçeri (4. Sınıf)