Dünya Üniversiteler Kongresi İle İlgili Toplantı Yapıldı

24.12.2009
20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında üniversitemizce düzenlenecek olan Dünya Üniversiteler Kongresi'ne ilişkin hazırlık toplantısı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ali AKDEMİR başkanlığında üniversitemiz senato salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya üniversitemiz yöneticileri, Dünya Üniversiteler Kongresi'nin organizasyon ve yürütmesinde görevli üniversitemiz öğretim üyeleri ile konuyla ilgili personel katıldı. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ali AKDEMİR toplantıda kongreye ilişkin hazırlıkların aktif bir biçimde sürdürüldüğünü ve dünya çapında alanında tanınmış en yetkin insanlarla geniş katılımın sağlanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Rektörümüz kongrenin yürütme ve organizasyonunda görev alan tüm öğretim üyelerine bu çerçevede teşekkürlerini iletti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.