Rektör Acer, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yeni Binasında İncelemelerde Bulundu

08.02.2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımını işadamı Zafer Karadeniz'in üstlendiği Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yeni binasında ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yeni binasını gezen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çavuşoğlu, işadamı Zafer Karadeniz, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Damla Özsayın, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu'nun yanı sıra akademik ve idari personel eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, yüksekokulun yeni binasındaki incelemelerin ardından öğretim elemanları ile görüşmeler gerçekleştirdi.