Batı Trakya Bölgesi’nde Yaşayan Türk Soydaşlarımıza Yönelik Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Başbakanlık Yurt dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) işbirliğinde ve Prof. Dr. Bünyamin Bacak Koordinatörlüğünde yürütülen “Batı Trakya Bölgesi’nde Yaşayan Türk Öğrencilere Yönelik Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi” Projesi Eğitim Toplantısı Gümülcine ve İskeçe’de yapıldı.

Toplantıya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Proje Yardımcısı Okutman Cumali Yaşar, Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Abdullah Şahin, Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, derse giren öğretmenler ile teknik destek veren personel katıldı.

Üniversite yönetimi, projenin eğitim toplantısının yanı sıra hem projeye destek olmak hem de Üniversitemizin Batı Trakya’da tanıtımını yapmak üzere çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundular.