Farabi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

23.12.2009
Üniversitemiz Farabi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ufuk GENCEL tarafından Farabi Programının tanıtım toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimine imkan sağlayan Farabi Değişim Programı hakkında somut örneklerle ayrıntılı bilgi verilmiştir. Ayrıca Farabi Değişim Programı'nın Erasmus Değişim Programı'na göre daha esnek olduğuna değinilerek, sadece öğrenciler açısından değil öğretim üyeleri açısından da yararlı bir program olduğu belirtilmiştir. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.