ÇOMÜ Akademik Oda Orkestrası Yeni Yıla Merhaba Konseri Verdi

30.12.2016

Haber-Foto: Ahmet Türker

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Akademik Oda Orkestrası Öğr. Gör. Tamer Bektaş şefliğinde sahne alan Çanakkale Belediyesi Çocuk Korosu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı konuk sanatçıları, Müzik Öğretmenleri ile yeni yıla merhaba dedi.

İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konsere ilgi yoğundu. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, TÖMER Müdürü ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak da seyirciler arasındaydı.

Dinleyicilerin müzik ziyafetine doyduğu gecede, Çanakkale Belediyesi Çocuk Korosu seslendirdiği parçalarla büyük beğeni topladı. Program sonunda, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Çocuk Korosu şefi Özgür Bektaş ile piyanist Zafer Tural’a çiçek takdiminde bulundu.