Özel Eğitim Topluluğu Film Gösterimi Düzenledi ve Yeni Dönem Yönetim Kurulunu Belirledi

23.12.2009
Özel Eğitim Topluluğu 21 Aralık 2009 tarihinde "Akıl oyunları" adlı film gösterimi düzenledi. Film gösteriminden önce konuşma yapan topluluk başkanı Mustafa ÖZTÜRK, film gösterimi sonucunda elde edilecek gelirler ile 2. dönem başında Gelibolu da bulunan Görme Engelliler Okulu’nda öğrenim gören öğrencilere beyaz baston ve ses kayıt cihazı alınacağını ve topluluk üyeleri ile birlikte ziyarette bulunulacağını ifade etti. Ayrıca Özel Eğitim Topluluğunun yeni dönemde etkinliklerin devamı için yönetimde bulunan dördüncü sınıf öğrencilerinin yerine yeni yönetim kurulunun belirlendiğini açıklayan Mustafa ÖZTÜRK, toplulukta aktif çalışan Tiyatro Biriminin Başkanı Şevket SAĞBAŞ'ın yerine Tuğba YAKULİ, Basın Birimi başkanı Halil İbrahim ERSOY'un ÖTK Başkanı seçilmesi ile yerine Çağla KALAYCIOĞLU, Şiir Birimine Oğuzhan YORGUN, Topluluk Başkanlığına da Sinem ALKAN'ın getirildiğini açıkladı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.