Biyoteknoloji ve Gen Bilimleri Topluluğu’nun Düzenlediği ‘’Biyotehdit ve Biyogelecek’’ Konulu Panel Yapıldı

23.12.2009
Moleküler Biyoloji ve Mikrobiyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Derya METİN’in ‘GDO ve Biyogelecek’ , Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerinden Meltem BOZACI ile Ayşe ÇİĞEL’in ‘Biyolojik Silahlar ve Biyoterör’ ve Ziraat Fakültesi 3. Sınıf öğrenci Merve ERDEN’in ‘Agrotehdit’ konulu sunumlarıyla konuşmacı olarak katıldıkları panel Süleyman Demirel Konferans salonunda gerçekleştirildi. Biyoteknoloji ve Gen Bilimleri Topluluğu’nun Düzenlediği ‘’Biyotehdit ve Biyogelecek’’ konulu panelde Prof. Dr. Ali Metin OTKUN, Prof. Dr. Kemal ÇELİK, Doç. Dr. Hakan TURHAN, Yrd. Doç. Dr. Coşkun SILAN ve Yrd. Doç. Dr. K. Melik TAŞKIN panelistlerin danışman hocaları olup, panelin son kısmında katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtladılar. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.