1

OPET’in Kurucusu Nurten Öztürk ÇOMÜ’de Konferans Verdi

Bu Haber 2265 Kez Okundu
  • Paylaş:
OPET’in Kurucusu Nurten Öztürk ÇOMÜ’de Konferans Verdi

Türkiye’de ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ kimliğiyle tanınan, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler Topluluğunun davetlisi olarak ‘Kadın ve Girişimcilik’ konulu konferans verdi.

 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi'nde ‘Kadın ve Girişimcilik’ konulu konferans gerçekleşti. 

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk’ün konuşmacı olduğu konferansta “Kadınlar Nasıl Başarılı Olabilir?" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Çanakkale’nin girişimci kadınları, ÇOMÜ öğrencileri, kentin protokol üyeleri ve sivil toplum örgütü üyelerinin de katıldığı konferans programı Topluluk Başkanı Batıhan Alay’ın konuşmasıyla başladı. Topluluk Başkanı Alay, bugüne kadar yapılan etkinliklerden bahsederek önümüzdeki süreçte yapmak istediklerini paylaştı.

 Ardından söz alan Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram topluluk çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Nurten Öztürk’e ve katılımcılara teşekkür etti.

 Program Nurten Öztürk’ün sunumuyla devam etti. Sözlerine kadınların toplumdaki yerinin önemine değinerek başlayan Öztürk; “Kadınlar, gerçek kahramanlardır. Üstelik aktif olarak iş yaşamında varlık gösteriyorlarsa bu kahramanlık daha da zor kazanılmış bir kahramanlığa dönüşüyor. Erkeklerle kıyaslandığımızda işimiz çok zor. Çünkü sorumluluklarımız fazla ama unutmayalım ki vasıflarımız da fazla. Bizler üreten, doğuran ve koruyanız” diye konuştu. İdealist, çalışkan ve eğitimli kadının istediği her alanda başarıyı yakalayabileceğine inandığını vurgulayan Öztürk, kadınların bir erkeğin yaptığı her işi yapabileceğine inandığını ve birikimli kadınların en üst düzey görevleri üstlenebileceğini belirtti.

Fotoğraf Albümü