İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri’nden Rektörümüze Ziyaret

22.12.2009
İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim HATİBOĞLU ile birlikte üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nde yeni göreve başlayan Yrd. Doç. Dr. Yaser ALKHALIL, Yrd. Doç. Dr. Talat ALFARHAN, Yrd. Doç. Dr. Ramazan DEMİR ve Yrd. Doç. Dr. Muharrem ÖNDER Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Yrd. Doç. Dr. Yaser ALKHALIL ile Yrd. Doç. Dr. Talat ALFARHAN’ın Arapça öğretmek için yurtdışından üniversitemize geldiği ziyaret esnasında belirtildi. Ziyarette üniversitemizin işleyişi, İlahiyat Fakültesi’nin durumu, yapısı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim HATİBOĞLU üniversitemizin pratikliğinin kendileri için çok önemli olduğunu, işlerin çok kolay ve hızlı görülmesi nedeniyle yurt dışından Arap hocalar getirebilen Türkiye’deki tek İlahiyat Fakültesi olduklarını ve yeni arkadaşların aralarına katılması sayesiyle de büyük bir güç kazandıklarını belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise üniversitemizin pratikliğinin kamu yönetiminde bürokrasiyi işler hale getirmeleri noktasında mümkün olduğunun altını çizdi ve bu yönetim anlayışı sayesinde üniversitemizin hızlı bir gelişme yakaladığı belirtti. Yurtdışından ülkemize gelen ve İlahiyat Fakültesinde ders verecek olan Yrd. Doç. Dr. Yaser ALKHALIL ve Yrd. Doç. Dr. Talat ALFARHAN da üniversitede göreve başlamalarının üzerinden yaklaşık olarak üç hafta geçtiğini ve bu zaman zarfı içerisinde öğrencilerimizin gayet terbiyeli, ahlaklı olduğunu gördüklerini ifade ettiler. Ziyaret hocalarımıza verilen çeşitli hediyeler ve karşılıklı teşekkürler ile son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.