HİT, Yöneticilik Zirvesi Düzenledi

Bu Haber 1975 Kez Okundu
HİT, Yöneticilik Zirvesi Düzenledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu, Çanakkale’nin yöneticileri ile “Yöneticilik Zirvesi” düzenledi.

Vali yardımcısı, İl Milli Eğitim Müdürü, Kaymakamlar ve Dekanların katıldığı 2 oturumdan oluşan program Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Girişin oyuncak karşılığı olduğu programda köy çocukları için 700 oyuncak toplandı.

Doğtaş Kelebek ana sponsorluğunda düzenlenen programın açılışında konuşan topluluk başkanı Batı Alay, düzenledikleri etkinlikle yöneticilerden bilgiler alacaklarını ve bunun mesleki yaşamda kendilerine olumlu katkılar sunacağını belirtti.

Topluluk Akademik Danışmanı Okutman Gökhan Bayram’ın moderatörlüğünde gerçkleşen programın İlk oturumda Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ “Yöneticilikte Planlama”, Avustralya Konsolosu Dylan Walsh “Genç Yöneticiler Tavsiyeler” ve ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul “Yöneticilik Özellikleri” konusunda bilgiler verdi. 1. oturum soru cevap bölümüyle devam etti. Soru soranlara Tatlan firmasının helvalarından ikram edildi.

Zirvenin 2. oturumunda; Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Züküf Memiş “Yöneticilikte Fark Yaratmak”, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan “Yöneticlikte Sorun Çözme” ve Lâpseki Kaymakamı Tahir Şahin “Yönetici Ne Yapar?” konulu sunumlarını yaptılar.

Gökhan Bayram, katkılarından dolayı başta Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer olmak üzere, destek veren Şadan Doğan, Tolga Akman, Can Mildon, Şakir Kutluay, Şerafettin Uyanık ve Bahar Koçer Yurt’a teşekkür etti. Program sayesinde 700 oyuncak toplandı. Oyuncakların önümüzdeki günlerde köy çocuklarına dağıtılacağı belirtildi.