"Üniversitelerarası 2. Lig Salon Futbolu" Turnuvası Başladı

22.12.2009
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlediği "Üniversitelerarası 2. Lig Salon Futbolu" karşılaşmaları BESYO Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Turnuva öncesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Kamil ÖZER ve Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR birer konuşma yaptılar. Prof. Dr. Ali AKDEMİR yaptığı konuşmada, üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen bu organizasyonun, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin sadece bilim, kültür ve sanat alanlarında değil çeşitli spor dallarında da aktif olduğunun göstergesi olduğunu belirterek müsabakalara katılan sporculara başarılar diledi. Üniversitemiz ile birlikte 11 üniversitenin müsabakalara katıldığı "Üniversitelerarası 2. Lig Salon Futbolu" Turnuvası 26 Aralık 2009 Cumartesi günü yapılacak olan final karşılaşmalarıyla son bulacak. Turnuvanın ayrıntıları için tiklayiniz Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.