Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda Nizam EREN Konferansı

22.12.2009
Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda “Girişimcilik Serüveni: Başarı Hikayeleri” konferans serisinin ikincisi Nizam EREN’in katılımıyla gerçekleştirildi. Bayramiç Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu Başkan Yardımcısı Aysun KILIÇ'ın sunumuyla başlayan konferansta Nizam EREN ile ilgili bilgi ve anekdotlar Bayramiç MYO Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Ayşegül YETİMOVA tarafından aktarıldı. Özen Film'e 18 yılını veren ardından edindiği bilgi ve deneyimlerle kendi girişimi olan Nizam Eren İletişimi kuran Nizam EREN konuşmasında film sektöründe pazarlamadan sinemaya, sinemadan reklamcılığa geniş bir yelpazede öğrencilere bilgi verdi. İnteraktif bir şekilde devam eden konferansta öğrencilerin sorularına geniş zaman ayıran Nizam EREN Bayramiç'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasını sonlandırdı. Konferans sonunda plaket ve ilçeye özgü hediyeler meslek yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Hamit ALTAY ve belediye başkan yardımcısı Ergun TÜZGEN tarafından takdim edildi.