Biga Meslek Yüksekokulu’nun Katkılarıyla “21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü” Etkinliği Düzenlendi

22.12.2009
Biga Meslek Yüksekokulu, Biga Tarım İlçe Müdürlüğü ve Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Müdürlüğü'nün katkılarıyla Biga Belediyesi Kültür Sarayı'nda Dünya Kooperatifçilik Günü" etkinliği düzenlendi. "21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü" etkinliğinde, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY ve İlçe Tarım Müdürü Ümit ORTAN’nın günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmalarının ardından Kooperatifçilik Program danışmanı Öğr. Gör. Muradiye Özel ÖDÜL, programın açıldığı 2003 yılından günümüze kadar olan çalışmalarından bahsetti. Program Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif ÖDÜL’ün oturum Başkanlığını yaptığı panelle devam etti. Panele, Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Müdürü Yüksel GİRGİN, Çanakkale Köy-Koop Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZKURNAZ ve BİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe TEMİZTAŞ konuşmacı olarak katıldılar. Panelin ardından konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinliğe, kooperatiflerin Yönetim Kurulu Başkanları ve ortakları, Belde belediye başkanları, öğrenciler, akademik ve idari personelin yoğun katılımlarıyla dünya kooperatifçilik günü coşkuyla kutlandı. Etkinlik, aşure ikramı ve ardından Yüksekokul öğrencilerimizden oluşan müzik grubunun dinletisiyle son buldu. Haber ile ilgili fotoğrafa aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.