ÇOMÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin 8.Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

14.11.2016

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin kuruluşunun 8. yılı münasebetiyle, Turhan Mildon Kültür Merkezinde düzenlenen programa, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, akademisyenler ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Okan Akkurt kısa bir selamlama konuşması yaptı. Programın sonunda, 8 yıl içerisinde Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde verdikleri katkıdan dolayı öğretim üyelerine günün anısına plaket takdimi yapıldı.