Rektör Prof. Dr. Yücel Acer 10 Kasım Törenlerine Katıldı

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer 10 Kasım Törenlerine Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü (ÇOMÜ) Prof. Dr. Yücel Acer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. Yıldönümünde, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Çelenk sunma törenin ardından, Çanakkale Valiliği İl Anma Komitesi’nce hazırlanan, anma Programına geçildi. İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Programa, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tayyar Ertem, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, il protokolü, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda öğrenciler tarafından okunan şiirlerden sonra, Atatürk Oratoryosunun seslendirilmesiyle program sona erdi.