Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nden Ziyaret

18.12.2009
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çanakkale Şubesi temsilcileri, Deniz Yıldızı Projesi’ndeki öğrenciler ile birlikte Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin amacının, Deniz Yıldızı Projesi’nde görev alan ekibin üyelerini tanıtmak ve üniversitenin projeye verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletmek olduğunu söyleyen dernek başkanı Dr. Ersin GİN ve başkan yardımcısı Yüksel ÖZDEMİR, ÇYDD’nin en fazla önem verdiği proje olan “Deniz Yıldızı” Projesi’ne üniversitenin önemli katkılar sunduğunu dile getirerek Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e teşekkürlerini sundular. ÇYDD Başkan Yardımcısı Yüksel ÖZDEMİR, Deniz Yıldızı Projesi kapsamında Gelibolu Yarımadası’ndaki Çanakkale Şehitlikleri’ni ziyarete gelen öğrencilere rehberlik etmek amacıyla projede görev alan öğrencilere Üniversitemiz Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mithat ATABAY eğitmenliğinde kurs vermeyi planladıklarını aktardı. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise ÇYDD’nin projeyi başarıyla yürüten ekibini kutlayarak teşekkür etti. Prof. Dr. Ali AKDEMİR ziyarette bulunan öğrencilere STK’lar ile ilgi kısa bir ders verirken STK’larda görev alacak kişilerin çok yönlü ve çok kültürlü donanıma sahip olması gerektiğinin altını çizdi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.