Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ÇOMÜ’de

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ÇOMÜ’de

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2016-17 Akademik Yılı açılış töreni için üniversitemize gelen Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Eşi, Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş ile birlikte Rektör Acer’i ziyaret eden Kurtulmuş, şehitler diyarı Çanakkale’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni akademik yılın başarıyla geçmesi temennisinde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mirza Tokpunar ve Prof. Dr. Süha Özden’in yanı sıra Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in hazır bulunduğu ziyarette Rektör Acer, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a günün anısına hediye takdim etti.

Ziyareti münasebetiyle ÇOMÜ anı defterini de imzalayan Kurtulmuş, Rektörlük önündeki alana, eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş ile birlikte günün anısına mavi ladin ağacı dikti.

Haber ve Fotoğraflar: Tuncay Ak