Sağlık YO ve Sağlık Hizmetleri MYO Ziyaretleri

15.12.2009
Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ve Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR, Sağlık ve Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler. Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Metehan UZUN’un yüksekokula dair bilgiler içeren sunumu gerçekleştirmesinden sonra konuşan Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR şunları söyledi: “Yüksekokul müdürümüzün sunumundan anlaşılacağı üzere Sağlık Yüksekokulu ile ilgili tabloya baktığımızda yüksekokulun kadro ve teknik donanım açısından önemli ölçüde gelişme kaydettiğini görüyoruz. Bununla birlikte yüksekokulumuzun yeni binasının 2010 yılında hizmete girmesi öngörülmektedir. Yüksekokulun talepleri bizim için önemli ve bunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Sağlık Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerimiz sağlık sektöründe istihdam garantisi olan bölümlerde okudukları için şanslılar.” Prof. Dr. Ali AKDEMİR kısıtlı fiziki imkânlara rağmen görevlerini başarıyla yürüten öğretim üyelerine teşekkür ederken, enerjilerini yapıcı olarak kullanabilmelerine olanak sağlayan öğrenci topluluklarında aktif rol üstlenmeleri konusunda öğrencileri teşvik etti. Öğrencilerin merak ettikleri soruların yanıtlandığı ziyarette ayrıca, Sağlık Yüksekokulu Erasmus Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arzu TUNA MALAK Macaristan’ın Semmelweis Üniversitesi ile ebelik ve hemşirelik alanlarında Erasmus Anlaşması yaptıklarının müjdesini verdi. Ziyaretin ikinci kısmında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Müdür Doç. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU’nun MYO ile ilgili bilgiler aktardığı sunumunun ardından öğrenciler soru ve taleplerini Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e iletme fırsatı buldular. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.