Avustralya'nın Çanakkale Eski Konsolosu Peter RENNERT’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

11.12.2009
Önümüzdeki günlerde Çanakkale’deki görevinin sona ermesinden kaynaklı Avustralya’ya dönecek olan Avustralya'nın Çanakkale Eski Konsolosu Peter RENNERT ve eşi Nurdan Kulluk RENNERT Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Avustralya'nın Çanakkale Eski Konsolosu Peter RENNERT, Rektörümüzün üniversiteyi başarılı hale getirmek, uluslararası boyuta taşımak için çok çalıştığını belirtti. Avustralya'nın Çanakkale Eski Konsolosu Peter RENNERT, Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ile, üniversitemiz ile çalışmaktan gurur duyduğunu ifade etti ve “burada da bir evim olduğunu, birçok arkadaşım olduğunu biliyorum” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise Avustralya'nın Çanakkale Eski Konsolosu Peter RENNERT ile çalışmaktan her zaman mutlu olduğunu, gurur duyduğunu belirtti ve Peter RENNERT’ın üniversite için, Çanakkale için iyi şeyler yaptığından, yapacağından emin olduğunu ifade etti. Ziyaret Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR tarafından Peter RENNERT’a verilen hediye ve karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.