Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY “Biga’da Yaşanan İşsizlik Sorunu ve Çözüm Yolları” İle İlgili Sunum Yaptı

10.12.2009
Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY, 08.12.2009 Salı günü saat 18:00’de Biga Ziraat Odası başkanlığında Biga Ticaret Borsası’nda yapılan 105. dönem Biga Sivil Toplum Platformu toplantısında Biga’da işsizlik sorununa mesleki eğitim perspektifinden çözüm önerileri sundu. Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü işsizliği azaltmak için sanayi tesislerinin arttırılması, girişimciliğin desteklenerek iş sahiplerinin sayısının arttırılması, mesleki eğitimin kalitesinin arttırılarak kaliteli elemanlar yetiştirilmesi ve meslek kursları düzenlenmesi gibi önerilerde bulundu. Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY, “Biga’da Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yüksekokulumuz’un birlikte geliştirecekleri projeler ile işsizlere, Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulu mezunu elemanlara yurt dışında staj olanağı sağlanarak, bilgi ve tecrübelerinin arttırılması hedeflenebilir” dedi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.