Biga Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’nden Rektörümüze Ziyaret

08.12.2009
Biga Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Habib YENİ, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Necati YEŞİLYURT, Muhasip Üye Ömer KÜÇÜK, Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi YEŞİLFİLİZ, Yönetim Kurulu Üyesi Faik EMEK ve Genel Sekreter Ercan BİLİR Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitemizin işleyişi, Çanakkale’ye, Biga’ya katkılarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret esnasında üniversitenin üç temel görevinin olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, bunlardan ilkinin eğitim-öğretim, ikincinin araştırma ve üçüncünün ise kamu hizmeti olduğunu ifade etti. Rektörümüz üniversitemizin bu üç görevi başarılı bir biçimde harmanladığını ve üniversitemizin kente, bölgesel kalkınmaya hizmet ettiğini belirtti. Biga Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Habib YENİ ise Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla bir marka olduğunu belirtti. Biga Aktif Sanayici ve İşadamları, yeni yıldan sonra Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hocalarından alınacak yardımlarla Biga’da bir dizi seminer etkinliği gerçekleştirmek istediklerini de belirttiler. Ziyaret esnasında Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, işadamlarını üniversitemizin organize ettiği VII. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi ve Dünya Üniversiteler Kongresi’ne katkı sunmaya davet etti. Ziyaret, Biga Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Rektörümüze sunduğu çeşitli armağanlar ve karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.