Üniversitemiz Gençlik Danışma Birimi Akran Danışmanları, AIDS Haftası Kapsamında Yerel Televizyonda Bilgilendirme Yaptı

08.12.2009
Üniversitemiz Gençlik Danışma Birimi Akran Danışmanları AIDS haftası kapsamında gerçekleştirdikleri kampanyanın son ayağında (4 Aralık Cuma saat 20:30'da)Çanakkale’nin yerel televizyonu Ton TV de canlı olarak yayınlanan Güncel programına katıldı. Akran Danışmanları Yasin ARLI (1.sınıf TIOY), Merve EVER (1. Sınıf TIOY), Ahsen DUYGUN ( 1. sınıf Arkeoloji) ve Semiha BERRAK (Sağlık Meslek Y.O Ebelik bölümü) Ton TV’de canlı olarak yayınlanan Güncel programında “Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar, AİDS ve Sağlıklı Yaşam Önerileri Hakkında” görüş ve bilgilendirmelerde bulundu. Konu ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.