Üniversitemizde 'Çanakkale Resim Yarışması' Organizasyon Toplantısı Yapıldı

06.12.2009
Avustralya’nın Çanakkale Konsolosluğu ile Gelibolu Memorial Anı Klubü işbirliği içerisinde üniversitemizin organizasyonuyla hazırlanan ve Çanakkale Savaşlarını tema alan “Çanakkale Resim Yarışması”nın organizasyon toplantısı üniversitemizde yapıldı. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Andrew Koç MCDONALD, Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği temsilcisi Celal AKTUR ve konuyla ilgili personel katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in, üniversitemizin organizasyonu ile düzenlenen ve Çanakkale Savaşlarındaki dostluğu, kahramanlığı, centilmenliği tema alan böyle bir resim yarışmasının önemine değindiği toplantı ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.