Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yeni Binasını Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımını işadamı Zafer Karadeniz'in üstlendiği Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yeni binasında incelemelerde bulundu.

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yeni binasını gezen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çavuşoğlu, işadamı Zafer Karadeniz, Gökçeada Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Damla Özsayın, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile Yapı İşleri Daire Başkanlığı personellerinin yanı sıra akademik ve idari personel eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in Yüksekokul yeni binasındaki incelemelerin ardından Yüksekokul öğretim elemanları ile görüşmeler gerçekleştirdi.