Çağdaş Yaşam Topluluğu,”Duygusal Zeka ve Farkındalık Yaratma” Konulu Seminer Gerçekleştirdi

04.12.2009
Üniversitemiz Çağdaş Yaşam Topluluğu 2 Aralık 2009 Çarşamba günü 15:00 ile 18:00 saatleri arasında Troia Kültür Merkezi’nde alanında uzman, 1998 yılından beri Duygusal Zekanın Türkiye’de yaygınlaşması ve benimsenmesini hedefleyen, Duygusal Zeka ile ilgili; çeşitli okul ve kurumlarda farkındalık yaratma konferansları vermiş Eray BECEREN ile “Duygusal Zeka ve Farkındalık Yaratma” konulu katılım sertifikalı bir seminer yapmıştır. Seminer sonrası Sayın Eray BECEREN‘e verdiği destek ve katkılardan dolayı topluluk yönetimi tarafından Teşekkür Plaketi takdim edildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.