Türkiye’de Kanon Meselesi Konferansı Gerçekleştirildi

Türkiye’de Kanon Meselesi Konferansı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen ÇOMÜ Konferanslar Dizisi’nin 6.sı Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen konferanta “Türkiye’de Kanon Meselesi” tartışıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinlikte Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal bir açılış konuşması gerçekleştirdi ve Prof. Dr. Dellaloğlu’nu ÇOMÜ’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti aktardı.

Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerin yoğunlukla katıldığı konferansta GSF Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demiraran, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Yılmaz da hazır bulundu.

Prof. Dr. Besim Dellaloğlu’nun özgeçmişinin sunulmasının ardından “Türkiye’de Kanon Meselesi” konferansı gerçekleştirildi.

Etkinlik Prof. Dr. Dellaloğlu’na günün anısına plaket takdim edilmesiyle sona erdi.