0

Ukrayna Odessa National Mechnickov Üniversitesi İle Anlaşma İmzalandı

Bu Haber 2482 Kez Okundu
  • Paylaş:
Ukrayna Odessa National Mechnickov Üniversitesi İle Anlaşma İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Ukrayna Odessa National Mechnickov Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Igor Nicolaevich Koval, iki üniversite arasındaki ilişkileri geliştirmek üzere anlaşma imzaladılar.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in makamında imzalanan anlaşmada Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, üniversitelerin Dış İlişkiler Koordinatörleri Prof. Viktor Sergeevich ve Doç. Dr. Hasan Kaplan ile Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırma Derneği Başkanı Doç. Dr. Hasan Arslan ve Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali İçbay hazır bulundular.

Bu anlaşma ile iki üniversitenin öğretim elemanları ve öğrencilerinin karşılıklı olarak değişimine ve akademik faaliyetlerine katkı sağlanacak.

İmzalanan anlaşmanın yanında Rektör Prof. Dr. Yücel Acer tanıklığında Ukrayna Odessa National Mechnickov Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Igor Nicolaevich Koval ile Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırma Derneği Başkanı Doç. Dr. Hasan Arslan, önümüzdeki dönemde Odessa’da konferans düzenleme anlaşması imzaladılar.

Görüşme sonunda Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Rektör Prof. Dr. Igor Nicolaevich Koval karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

Haber: Duygu Karademir Aras