ÇOMÜ PDR Topluluğu’ndan Konser ve Konferans

Bu Haber 2013 Kez Okundu
ÇOMÜ PDR Topluluğu’ndan Konser ve Konferans

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Topluluğu ve Müzikle İletişim Topluluğu’nun ortak çalışmasıyla hazırlanan ve bu yıl ikincisini düzenlenen, Eric Erikson’un psikososyal gelişim evrelerinin popüler Türkçe şarkılar ile anlatıldığı konser Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

8 evreden oluşan kuramda ilk olarak, dönemler sırasıyla psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü öğrencileri tarafından tiyatral hale getirilerek seyircilere sunuldu ve her sunumun ardından o dönemin özelliklerini yansıtan şarkılar söylendi.

ÇOMÜ Psikolojik Danışma Biriminin desteği ile Hacettepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sedat Işıklı’nın eğitmenliğinde, Afetlerde Psikososyal Müdahaleler Konferansı Çimenlik Kalesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.