Dünya AİDS Haftası Çerçevesinde "Gençlik Danışma Birimi" Akran Danışmanları Rektörümüzü Ziyaret Etti

01.12.2009
1-4 Aralık Dünya AİDS haftası çerçevesinde üniversitemiz "Gençlik Danışma Birimi" Akran Danışmanları Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR'i makamında ziyaret etti ve düzenledikleri kampanya hakkında bilgi verdi. Akran Danışmanları, 1 Aralık 2009 tarihinde Troia Kültür Merkezi Konferans salonu girişinde, 2 Aralık 2009 tarihinde ÖSEM'de, 3 Aralık 2009 tarihinde Ziraat Fakültesi ve ÖSEM'de, 4 Aralık 2009 tarihinde Anafartalar Yerleşkesinde açılacak stantlarla "Geçlik Danışma Birimi"ni tanıtan broşürlerin, kitap ayraçlarının paylaşılacağını ve bu haftanın önemini belirten kırmızı kurdelaların takdim edileceğini bildirdi. Ziyarette ayrıca Akran Danışmanları'nın 4 Aralık 2009 tarihinde saat 20:30'da TON TV'de canlı yayınlanacak olan GÜNCEL isimli programa katılacakları ve AİDS, diğer CYBE (cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar) ile Toplum Sağlığı konularında söyleşi yapacakları bildirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise küresel bir sorun olan bu konu hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundukları için "Gençlik Danışma Birimi" Akran Danışmanları'nı kutladığını ifade etti. Ziyaret esnasında Akran Danışmanları'nca Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR'e bu haftanın önemini yansıtması açısından kırmızı kurdela takıldı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.