Ödüllü Üniversite Radyosundan Bir Başarı Daha

Ödüllü Üniversite Radyosundan Bir Başarı Daha

Şubat 2016'da Türkiye'nin en prestijli radyo ödüllerinde dinleyicileri tarafından yılın en iyi üniversite radyosu ödülüne layık görülen Radyo TON, 6 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen OYDAR Radyo Oscarları 2. Akademi Ödül Gecesi'nde aldığı ikincilikle şehrimizin ve üniversitemizin adını bir kez daha ulusal anlamda duyurmayı başardı.

Rakiplerine göre genç bir radyo olan ÇOMÜ Radyosu, kısa sürede elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiriyor. Çanakkale'nin medya alanında yükselen yıldızı konumundaki üniversite radyosu, bir sene içinde Çanakkale'nin adını ikinci kez Türkiye'de duyurmayı başararak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin diğer birçok alanda olduğu gibi bu alanda da ülkemizde öncü bir üniversite olduğunu tekrar göstermiş oldu. 30'u aşkın üniversite arasından, sadece Facebook hesabı üzerinden kullanılan oylarla ikincilik elde eden ÇOMÜ Radyosu ve çalışanları, üniversite radyosunun kalitesinin tüm ülke tarafından ulusal organizasyonlarla takdir toplayıp tescillenmesinin kendilerini daha da motive ettiğini belirttiler.