Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Tıp Fakültesi Hastanesi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

İncelemede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bülent Kaya da yer aldı.

Yetkililer, hastane inşaatı alanında çevre düzenlemeleri ve revizyon çalışmalarının devam ettiğini ifade ettiler.