0

Ziraat Fakültesi Kariyer Günleri Gerçekleşti

Bu Haber 1638 Kez Okundu
  • Paylaş:
Ziraat Fakültesi Kariyer Günleri Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesinin düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri gerçekleşti.

Açılış oturumu programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tarım Koop. Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mendeş tarından yapılan açılış konuşmalarından sonra Kariyer Günlerinin Panel ve Söyleşiler kısmına geçildi.

Prof. Dr. Kenan Kaynaş’ın oturum başkanlığında yapılan açılış panelinde Suvla Kilye Firma Sahibi Selim Zafer Ellialtı, Alara Tarım Genel Müdür Vekili Belit Balcı ve TKDK Koordinatörü Ümit Ortan; öğrencilere meslek hayatları boyunca onları bekleyecek zorlukları, şimdiden başlayarak yapmaları gerekenleri, daha sağlam ve hızlı bir kariyer elde etmek için nelere ihtiyaç duyabilecekleri konusunda bilgilerini ve deneyimlerini paylaştılar.

Yaklaşık 25 Firmanın sunumlarıyla katıldığı ve 2 gün boyunca çok yoğun bir öğrenci katılımı ile gerçekleşen kariyer günlerinde Türkiye İş Kurumu ise gerçekleştirdiği eğitimlerin sonunda katılımcı öğrencilere katıldıkları eğitimlerin karşılığında birer sertifika verdi.