Özel Eğitim Topluluğu, Engellilere Yönelik Tiyatro Gösterimi Düzenledi

26.11.2009
Üniversitemizin aktif öğrenci topluluklarınından biri olan Özel Eğitim Topluluğu 21 Kasım 2009 tarihinde Süleyman Demirel Konferans Salonunda engellilere yönelik yaptığı tiyatro gösterisinde büyük bir ilgi ile karşılaştı. Çanakkale halkı ve üniversite öğrencilerinin büyük bir destek verdiği tiyatro gösterimi sonucunda toplanan paralar ile de engellilere tekerlekli sandalye alınacağı bildirildi. Gecede konuşan Özel Eğitim Topluluğu Başkanı Mustafa ÖZTÜRK bu etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini ve ikinci dönem panel düzenleyeceklerini söyledi. Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Nesrin HACIMUSALAR'da Bu dönem topluluğun en kıdemli başkanını mezun edeceklerini dile getirerek topluluk başkanına teşekkür etti ve belgelerini taktim etti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.