Space Studio 2 Projesi, SGAC Bülteni'nde Yer Aldı

25.11.2009
Üniversitemizin AB Gençlik ve Kültür Programları Birimi Koordinatörlüğü’nün organize ettiği Fizik ve Astronomi Topluluğu tarafından hazırlanan "Space Studio 2 (Uzay Atölyesi 2) başlıklı Astronomi Eğitim Projesi ile ilgili haber, Birleşmiş Milletler Uzay uygulamaları programları ve Avrupa Araştırma Ajans'ın desteklediği "SGAC" isimli Uluslararası Uzay araştırmalarında aktif olan bir sivil toplum kuruluşunun aylık bülteninde yer aldı. Space Studio 2 (Uzay Atölyesi 2) Astronomi Eğitim Projesi, üniversitemiz Ulupınar Gözlem Evi’nde, Slovakya, Romanya, Polonya, Yunanistan, İspanya, Türkiye ve Estonya ülkelerinden astronomiye meraklı 30 öğrencinin katılımıyla gerçekleşmişti. Bültene ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.