ÇOMÜ’de Kazım Erten Konferansı Gerçekleşti

ÇOMÜ’de Kazım Erten Konferansı Gerçekleşti

Araştırmacı–Yazar Kazım Erten’in konuk olduğu, “İslam Medeniyeti Perspektifinde İzmir’de Çok Kültürlü ve Çoğulcu Yaşam” konulu konferans, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Araştırmacı–Yazar Kazım Erten tarafından hazırlanan belgeselin izlenmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Erten, Çanakkale’de olmaktan ve İzmir’i burada anlatma imkânı verilmesinden dolayı ÇOMÜ yönetimine teşekkür etti. Ardından  İzmir ve Çanakkale’nin ortak yönleri olduğunu ve her iki ilin tarihte büyük önem taşıdığını ifade etti.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Işık’ın katıldığı program, soru cevap bölümüyle son erdi.