Sporda Fair Play Konulu Sempozyum Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda Gerçekleştirildi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nce Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Anafartalar Kampüsü Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda, Sporda Fair Play konulu sempozyum gerçekleştirildi.

Sempozyumun açılışında konuşan ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun “Kıymetli misafirlerimizle yemek yerken kendilerinden çok güzel hatıralar dinledim. Fair Play’i ben denize benzetebileceğimi düşündüm. Çünkü ben bu grubu sadece karşıladım kendilerine çok fazla bir katkı sunmadım. Şu anda bana gururla taktığım bir madalyayı bana takdim ettiler. O nezaketi gösterdiler. Sloganları güzele, doğruya ve iyiye. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.