Yenice MYO' da GMKA Tarafından Proje Hazırlama Eğitimi Verildi

Yenice MYO' da GMKA Tarafından Proje Hazırlama Eğitimi Verildi

Yenice Meslek Yüksekokulu’nda, Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın mali destek programları için 30, 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde 3 gün süren proje hazırlama eğitimi verildi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından, Balıkesir ve Çanakkale'nin yer aldığı Güney Marmara bölgesinde projecilik kültürünün geliştirilmesi ve proje yazma kapasitesinin iyileştirilmesi amacıyla düzenlenen ''Proje Döngüsü Eğitimi'', Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)  personeli ile Yenice ve diğer ilçelerdeki resmi - özel kurum ve kuruluş çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

GMKA uzmanları tarafından katılımcılara proje kavramı, Sorun Analizi ve Uygulaması, Hedef Analizi, Strateji Analizi ve Uygulaması, Mantıksal Çerçeve- Müdahale Mantığı Sütunu, Başvuru Formu ve Bütçe hazırlanması konularında eğitimler verildi.