0

Ceyhun Yılmaz ÇOMÜ'deydi

Bu Haber 1436 Kez Okundu
  • Paylaş:
Ceyhun Yılmaz ÇOMÜ'deydi

Komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Radyosu Radyo TON’un davetlisi olarak geldiği Çanakkale’de "Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz?" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye öğrencilerin ilgisi yoğun olurken söyleşide Ceyhun Yılmaz gençlere, sosyal medyanın insan hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunu, sosyal medya kullanımının yararını, zararını ve önümüzdeki yıllarda insanların nasıl olumsuzluklara maruz kalacağını paylaştı.

Yılmaz söyleşinin sonunda öğrencilere sosyal medyayı takip ederken, gerçek hayatı kaçırmamaları yönünde de tavsiyelerde bulundu.

Program sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve ÇOMÜ Radyosu Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut günün anısına Ceyhun Yılmaz’a hediye ve plaket takdiminde bulundu.

ÇOMÜ Radyosu Radyo TON, Fatih Belediyesi’nin düzenlediği 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde 37 üniversiteyi geride bırakarak Yılın En İyi Üniversite Radyosu seçilmişti.