Prof. Dr. Osman Demircan’ın Emekli Olması Nedeniyle Kokteyl Düzenlendi

28.03.2016

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’ye Rektör Yardımcısı olarak da hizmet vermiş olan, Fen Edebiyat Fakültesi Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Öğretim Üyesi ve Astrofizik ve Ulupınar Gözlemevi Müdürü Prof. Dr. Osman Demircan’ın emekli olması nedeniyle kokteyl düzenlendi.

Kokteyle, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal’ın yanı sıra öğretim  elemanları da katıldı.

Prof. Dr. Osman Demircan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem tarafından plaket ve Dekan Prof. Dr. Hüsnü Baysal tarafından da hediye takdim edildi.

Prof. Dr. Osman Demircan yaptığı konuşma da, ÇOMÜ ve bilim dünyasına hizmet ve katkı vermeye devam edeceğini ifade etti.