81 İlden 81 Öğretmen İçin Gala Yemeği Düzenlendi

81 İlden 81 Öğretmen İçin Gala Yemeği Düzenlendi

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “81 İlden 81 Öğretmen Çanakkale’de Buluşuyor” programı kapsamında Çanakkale’ye gelen öğretmenler için Vali Hamza Erkal tarafından Parion Otel’de gala yemeği verildi.

Gala yemeğine Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmene Hizmet Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Muhittin Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Yücel Acer, Belediye Başkan Vekili Ramazan Tetik, Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ile 81 ilden gelen 81 öğretmen katıldı. Rektör Prof. Dr. Yücel Acer yemekte yaptığı konuşmada, proje vesilesiyle Çanakkale'ye gelen öğretmenlere hoşgeldiniz derken, plaket takdimi yaptı.

Gala yemeğinde Biga Atatürk Anadolu Lisenin hazırladığı Çanakkale Ruhu adlı video gösterisi, öğrenci şiirleri, öğretmen ve protokol konuşmaları gerçekleştirildi, öğretmenlere hediye ve belge takdim edildi.