Dünya Üniversiteler Kongresi'ne Avustralya'dan Katılacak Akademisyenlere İlişkin Toplantı Yapıldı

20.11.2009
Dünya Üniversiteler Kongresi'ne Avustralya'dan katılacak akademisyenlere ilişkin üniversitemiz Türk-Avustralya Kültür Merkezi'nde bir toplantı yapıldı. Toplantıya Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Andrew Koç MCDONALD, Avustralya'nın Çanakkale Eski Konsolosu Peter RENNERT, Dünya Üniversiteler Kongresi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Oktay KOÇ, Uluslararası Halkla İlişkiler Koordinatörü Meryem ALTAY ve konuyla ilgili personel katıldı. Avustralya'nın Çanakkale Eski Konsolosu Peter RENNERT'ın üniversitemizle Avustralya üniversiteleri arasında geçmişte gerçekleştirilen işbirliklerine değindiği toplantıda Dünya Üniversiteler Kongresi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Oktay KOÇ, Avustralya'dan bazı önemli akademisyenleri Dünya Üniversiteler Kongresi'ne davet ettiklerini ve Konsoloslukla bu çerçevede ortak bir çalışma platformu ve işbirliği geliştirmek istediklerini belirtti. Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Andrew Koç MCDONALD ise Dünya Üniversiteler Kongresi'ne ilişkin mümkün olan her türlü desteği vereceklerini toplantıda belirtti. Uluslararası Halkla İlişkiler Koordinatörü Meryem ALTAY ise toplantıda ifade edilen öneriler doğrultusunda işbirliği içinde çalışmaların devam etmesi gerektiğini vurguladı. Toplantı, karşılıklı teşekkürlerle son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.