Meslek Yüksekokulu Ziyaretleri Sürüyor

19.11.2009
Yeni öğrenim döneminde Ayvacık, Ezine, Bayramiç ve Yenice Meslek Yüksekokulları ile başlayan Meslek Yüksekokulları ziyaretleri Çan, Biga, Lapseki ve Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulları ziyaretleri ile devam etti. Üniversite yönetiminin meslek yüksekokullarına gösterdiği ilginin somut bir örneği olan geleneksel meslek yüksekokulları ziyaretlerinde, Çan, Biga, Lapseki ve Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokullarını ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR, Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY, Genel Sekreter İrfan ÖZDEN, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Fatma ÖZCAN, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Uzman Yüksek YILDIZ öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinlediler. Geçen senelerden farklı olarak ziyaret ekibine Genel Sekreter, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı’nın katılmasıyla, MYO öğrencileri, ilgili konulardaki soruların cevaplarını yetkili ağızlardan almış oldular. MYO ziyaretlerinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR şunları ifade etti:”MYO öğrencileri olan sizlerin, fakülte mezunlarına göre iş kurma şansı daha yüksek. Çünkü öğrenim gördüğünüz programlarda uygulamalı eğitim alıyorsunuz. Bu sayede işi temelinden öğrenme ve uygulama fırsatını yakalamış oluyorsunuz. Bu anlamda MYO’ların size sunduğu imkânları iyi değerlendirin. Meslek Yüksekokullarında eğitim öğretim alan öğrencilerimizin entelektüel açıdan gelişmelerine de olanak sağlıyoruz. Öğrenci merkezli bir üniversiteyiz, bunun gereği olarak ta bugün sizlerin yanındayız, sorunlarınızı yerinde ilk elden öğrenip çözmeye çalışıyoruz.” Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.