Çağdaş Yaşam Topluluğundan Kepez Belediyesine Teşekkür Ziyareti

19.11.2009
Çağdaş Yaşam Topluluğu yönetim kurulu 19 Kasım 2009 tarihinde Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk MUTAN’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Çağdaş Yaşam Topluluğu Başkanı Bahattin CARAV, ikinci Anıtkabir Buluşmasına verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkan Ömer Faruk MUTAN’a teşekkür etti. Bahattin CARAV ayrıca Kepez belediyesiyle ortak çalışmalar yapmak istediklerini, Gönüllü Öğretmenlik ve Eğitim Birimleri Projesinin Çağdaş Yaşam Topluluğu için önemli bir proje olduğunu belirtti. Bahattin CARAV daha sonra ikinci Anıtkabir buluşmasına verdikleri desteklerden ötürü teşekkür belgesini Ömer Faruk MUTAN’a takdim etti. Belediye Başkanı Ömer Faruk MUTAN ise yaptığı konuşmada, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Üniversiteli Gençler Şehitler Abidesi Buluşması içinde Kepez Belediyesinin destek vereceğini belirtti ve üniversitenin, öğrencilerin Kepez için önemli olduğunu dile getirdi. Kepez Belediye Başkanı ayrıca, Çağdaş Yaşam Topluluğu tarafından hazırlanan ve uygulanmak istenen ilköğretim 6,7,8 sınıf öğrencilerine yönelik Gönüllü Öğretmenlik ve Eğitim Birimleri Projesini destekleyeceklerini, bu projeyi Kepez de uygulamak istediklerini ifade etti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.