Hastanemiz Her Geçen Gün Daha Da Güçleniyor

Hastanemiz Her Geçen Gün Daha Da Güçleniyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi öğretim üyesi kadrosuna yeni isimler eklendi.

Çeşitli branş ve anabilim dallarına mensup öğretim üyelerinin göreve başlamasıyla birlikte ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kapalı olan bazı anabilim dalları aktif hale gelirken daha önce Çanakkale’de olmayan dallar da açılmış oldu.

Yaklaşık 3 yıldır kapalı olan Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı, Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Er’in göreve başlamasıyla tekrar aktif hale gelirken Yrd. Doç. Dr. Barış Yılmazer’in göreve başlamasıyla İç Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı da Çanakkale’de ilk defa ÇOMÜ bünyesinde hizmet vermeye başladı. İstanbul’un yaklaşık beş milyon nüfuslu Avrupa Yakasında, devlet hastanelerinde 4 Romatoloji uzmanı görev yapmakta iken 500 binden fazla nüfusa sahip Çanakkale genelinde de artık bir Romatoloji uzmanı bulunmakta.

Çanakkale Devlet Hastanesi’nden Hastanemize geçen Yrd. Doç. Dr. Fatma Beyazıt ise bilgi ve deneyimlerini bundan böyle ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalındaki çalışmalarında kullanacak.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde göreve yeni başlayan öğretim üyeleri ve anabilim dalları şunlar:

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı

Yrd. Doç. Dr. Özge Çağlar ve Yrd. Doç. Dr. Selçuk Uçar