Gelibolu Piri Reis Melek Yüksekokulu Öğrencilerinden Önemli Başarı

Gelibolu Piri Reis Melek Yüksekokulu Öğrencilerinden Önemli Başarı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri İlker Kaya, Murat Başarıcı ve Yeliz Çobanyıldızı 14. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen JP10 - Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışmasından gümüş madalya ile döndü.

Yerli ve yabancı toplam 1200 yarışmacının katıldığı festival 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kendi kategorilerinde 23 ekip içerisinde yarışan öğrenciler önemli bir başarıya imza attı. Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturan ve dünyanın önde gelen aşçıları ile Türk aşçılarını bir araya getiren Türkiye’nin en prestijli gastronomi yarışmasından ikincilik alarak dönen Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu’nun genç şefleri yeteneklerini kazandıkları madalya ile taçlandırdı.