0

Değerler ve Duyuşsal Eğitim Çalıştayı Gerçekleştirildi

Bu Haber 1211 Kez Okundu
  • Paylaş:
Değerler ve Duyuşsal Eğitim Çalıştayı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu tarafından Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Topluluğunun katkısıyla Değerler ve Duyuşsal Eğitim Çalıştayı gerçekleştirildi.

Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve katılımın 50 kişiyle sınırlandırıldığı çalıştaya ÇOMÜ’nün farklı bölümlerinden 50 öğretim elemanı ve 10 görevli öğrenci katıldı. Yüksekokul Müdürü ve aynı zamanda Çalıştay Eş Başkanı Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi konuşmasında eğitimin kalitesini artırmada öğretim elemanlarına büyük sorumluluk düştüğünü ve kendi gelişimleri için bu tür çalıştayların düzenlenmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Çalıştayda ÇOMÜ öğretim üyelerinden Doç. Dr. Salih Zeki Genç ''Değerler Eğitimi'', Yrd. Doç. Dr. Gürkan Erdem ise ''Eğitimde Sevgi Temelli Etkileşim'' konulu konferans verdi. Prof. Dr. Veysel Sönmez ise değerler ve duyuşsal eğitimi öncelikle kavramsal sonrasında ise çalışma grupları şeklinde ele aldı.

Çalıştayın sonunda davetli konuşmacılara ve düzenleme kuruluna teşekkür belgeleri çalıştay başkanları Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi ve Yrd. Doç. Dr. Selma Atay tarafından verildi.